понеділок, 18 травня 2015 р.

Незабутній День Європи в Києві

   У суботу, 16 травня, з нагоди Дня Європи в Україні педагогічний колектив Лубенської  ЗОШ №2  здійснив подорож до міста Києва. Екскурсія проводилась за сприяння кандидата юридичних наук,представника України в Венеціанській комісії,  депутата Верховної Ради VII скликання Володимира Пилипенка, який нещодавно відвідав наш навчальний заклад. 








Особисто супроводжуючи педагогів, 
Володимир Пилипович зазначив: «День Європи в Україні – це символ нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що  ґрунтується на європейських цінностях  та інтересах. Отже, сьогодні я хочу, щоб учителі відчули себе  європейцями в столиці нашої держави.  Внесок  працівників Вашої школи  в формування  світогляду молодого покоління неоціненний, тому бажаю Вам у цей день відпочити душею від нелегкої, але дуже відповідальної праці. Політик привітав також присутніх з Міжнародним днем сім`ї, підкресливши, що йому приємно бачити сімейні пари.  










Учасники екскурсії  отримали можливість зміцніти духовно наприкінці навчального року та з новими силами й натхненням  повернутися до роботи. 








   
Щиро дякуємо Володимиру Пилипенку   за незабутній день у Києві!   
                   Оксана Кабушко, голова профспілкової організації.                                                                                                        

Немає коментарів:

Дописати коментар