вівторок, 12 травня 2015 р.

Святкуємо День Перемоги

                    
У школі  з нагоди відзначення 70-річчя закінчення Другої світової війни було проведено цілий ряд заходів, до яких залучилися усі учні та учителі школи.  8 травня у  День пам’яті та примирення  6-7 класи були на мітингу  в Центральному парку біля алеї героїв-лубенців: Іващенко І., Захарчук С., Нечипоренко С., Лазоренко Я., Попович А., Веліксар А.  читали вірші про війну,  діти вшанували хвилиною мовчання загиблих та поклали квіти до пам’ятника.





Дев’ятикласники в цей день побували на концерті творчого центру  Наталії Май з нагоди свята, долучилися до Всеукраїнської акції «Голуб Пам’яті та Миру», записавши імена своїх дідусів і бабусь, учасників війни, на паперових голубах, які далі направили до Києва для створення величезного голуба пам’яті, що потрапив до Книги рекордів України. В кінці – випустили в небо 50 білих голубів разом з кульками.
9 травня в День Перемоги над нацизмом в Європі учні 10-х класів узяли учать в урочистій ході, мітингу  та покладанні квітів до Вічного вогню. На чолі колони Сметана Максим та Козлова Діана несли кошик з квітами, а хлопці 10-х класів нашої школи під керівництвом Химича П.С. – прапори України. Усі учасники  урочистостей були з квітами маків на грудях, як знака пошани за загиблими. 

                                                                                        ЗД з ВР Огарьова Л.М.






Немає коментарів:

Дописати коментар