четвер, 15 лютого 2024 р.

Переможці конкурсу соціальної реклами

 Конкурс соціальної реклами читання у Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г.Короленка цього року відбувся ушосте. Його мета – популяризувати читання серед молоді. Для залучення якнайширшої аудиторії організатори заходу – викладачі кафедри журналістики – пропонують створювати проєкти у форматах плакату, буктрейлера, коміксу й відеоролика.
 Традиційно переможців творчого змагання оголошують до Міжнародного дня дарування книг 14 лютого. Цьогоріч на розгляд журі конкурсу надіслали 105 проєктів від студентів та учнів навчальних закладів Полтави, Кременчука, Хоролу, Лубен, Кобеляк, а також Вінниці, Сум та Рівненської області.
 У цьому році на адресу конкурсу соціальної реклами читання надійшла рекордна кількість заявок за шість років існування конкурсу. Організатори заходу висловлюють вдячність учням, студентам та їхнім педагогам за креативні ідеї та небайдужість до культури читання!
 Учні Академічного ліцею імені братів Шеметів узяли активну участь у конкурсі та вибороли перемоги в наступних номінаціях.
У категорії «Комікс» посіли 
ІІ місце
Ярослава Семенова – 10-Б (учитель Семенова І.В.)





ІІІ місце
Роман Віхров 6-Б (учитель Корніяченко Л.І.)

У категорії відеоролик посіли ІІІ місце :

Кіра Волик, Мирослава Мирна, Дар’я Нікітіна - 6-Б (учитель Корніяченко Л.І.)






За популяризацію культури читання відзначені роботи
Марії Висоцької, Анастасії Павлюк 9-Б

Єгора Назаренка 10-А. (учитель Сало В.В.)

Адміністрація школи

Немає коментарів:

Дописати коментар