неділя, 25 лютого 2024 р.

З ДНЕМ ЖІНКИ!

    Незважаючи на такий неспокійний час, учні Академічного ліцею імені братів Шеметів подарували святковий настрій педагогічним працівникам, привітавши їх із прийдешнім Днем української жінки.
    Ведучі, учні 10-Б класу Макаренко Дмитро та Куліш Валерій, представили концертну програму у вигляді телепередачі та провели конкурси для присутніх. 
До віртуальної телестудії також завітали баби Параска і Палажка (Лихіцька Вероніка та Вакула Марія), які своїми сварками із кочергою та граблями дуже розвеселили всіх присутніх. 
Ще приїздив закордонний посол із перекладачем (Миронов Андрій та Семенова Ярослава), який побажав жінкам залишатися такими ж чарівними і прекрасними і зауважив, що найкращі жінки - українки! 
    Своїми "золотими" голосами присутніх зачарували учениця 10-А класу Кондратенко Анна, учителі Голояд Марія, Водолазська Неля та Вікторія Красношапка. 
    Ніжний вальс подарували учні 10-А класу, а танець учнів 10-Д класу був сповнений віри в перемогу, нескореність та незламність під композицію "Хай буде весна...".
 До прямого ефіру телеканалу "Щаслива жінка» завітала директора ліцею Наталія Брекало і привітала педагогічний колектив, свій виступ розпочала зворушливим віршем про жінку, побажавши всім працівникам всього лиш найкращого, віри в перемогу та завтрашній день! 
Останніми гостями на святі були кухар і косметолог (Ріпка Артем та Фесенко Артем), які одночасно ділилися секретами краси і приготування печені по-козацьки. 
На завершення святкового концерту пролунали слова вітання від чоловіків педагогічного колективу!
Педагог-організатор Вікторія КРАСНОШАПКА

Немає коментарів:

Дописати коментар