четвер, 14 вересня 2023 р.

Цифрове очищення - дослідження та підготовка до майбутнього.

  У цифровому світі, як і в нашому природному середовищі, існує величезна кількість сміття. Непотрібні електронні листи, файли, програми, дублікати фотографій і відео тощо є цифровим відходом. Це цифрове сміття створює цифрове забруднення, яке продовжує споживати енергію, навіть якщо ми забули про його наявність. Щороку Інтернет виробляє 900 мільйонів тонн CO2. З цією інформацією учні ознайомились на уроках англійської мови та отримали корисні навички, які допоможуть їм бути більш обізнаними та безпечними в цифровому середовищі. 
 День цифрового очищення в Академічному ліцеї імені братів Шеметів (в рамках World Cleanup Day) став можливістю для навчання та розваги. 
Перегляд коротких відеороликів та створення власних, інтерактивні вправи, пов'язані із цифровим очищенням, обговорення мовних аспектів та нових слів стало не тільки можливістю поглибити вивчення англійської мови, але й чудовим способом спільно з учнями розглянути важливі аспекти сучасного життя та розвивати навички англійської мови.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар