четвер, 21 вересня 2023 р.

ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я У 3-В

 Осінь поступово вступає у свої володіння. А так ще хочеться насолодитися теплим сонечком, співом птахів. У вирі буденних справ ми так мало перебуваємо на свіжому повітрі, забуваємо про його користь.
 21 вересня учні 3-В класу зміцнювали своє здоров’я серед природи рідного краю. Їх гостинно зустрів кінно-спортивний клуб «Замкова гора». Діти із задоволенням контактували з кіньми: гладили та годували їх яблуками. Господар клубу Олександр Іванович розповів про історію появи, вподобання, характер та перемоги кожної тварини.
 Учениця 3-В класу Аріна Шишик вже понад 2 роки відвідує клуб та має успіхи з верхової їзди, які продемонструвала своїм однокласникам спільно зі своєю улюбленицею Елізабет.
 Згодом кожен учень під наглядом тренера Алли Федорівни мали можливість проїхати верхи. Щирий сміх, радість від контакту з тваринами та відпочинок на свіжому повітрі залишили теплий спогад у дитячих серцях.
 Щиро дякуємо господарям кінно-спортивного клубу «Замкова гора» Івахненку Олександру Івановичу та Аллі Федорівні за теплу зустріч.

Класний керівник Тетяна КРІСТІЯН  

Немає коментарів:

Дописати коментар