понеділок, 18 липня 2022 р.

СПІВПРАЦЯ. НАСТУПНІСТЬ. ПАРТНЕРСТВО

  15 липня 2022 року проведено засідання круглого столу для вчителів, які викладають у інклюзивному класі. На засіданні виступила очільниця Інклюзивно-ресурсного центру Лубенської міської ради Наталія Москальова, яка сформулювала напрямки роботи з дітьми з особливими освітніми потребами та дала рекомендації учителям щодо їх подальшого навчання.

 Педагоги початкової школи поділилися досвідом з колегами середньої ланки. Учитель початкових класів Тетяна Сидоренко детально розповіла про специфіку співпраці з кожним учнем з ООП та партнерську взаємодію з їх батьками. Вона поділилася своїми напрацюваннями у веденні документації та складанні конспектів уроків. Асистент учителя Наталія Шарапова підготувала презентацію: «Адаптація та модифікація освітньої програми». Педагог сприяла усвідомленню колегами різниці цих понять, надала зразки адаптації та модифікації навчальних матеріалів для учнів з ООП.

 Директор школи Наталія Брекало, яка очолює команду психолого-педагогічного супроводу, націлила учителів на активну самоосвіту та вивчення необхідної документації з метою дотримання наступності між початковою й середньою ланками школи та створення комфортного середовища для освіти учнів з ООП.

Заступник директора з НР Катерина САМОКИША

Немає коментарів:

Дописати коментар