пʼятниця, 1 липня 2022 р.

Випуск 2022

   Непростим видався рік 2021-2022 для навчання, особливо одинадцятикласникам: спочатку карантин через COVІD-19, дистанційне навчання, війна, тривоги під час уроків. Але й він закінчився, і 60 учнів школи 30 червня отримали свідоцтво про повну загальну середню освіту. 
 Серед них 14 нагороджено золотою медаллю "За високі досягнення у навчанні": Бойко Антоніна, Болюта Олександра, Величко Анастасія, Величко Меланія, Дерій Надія, Діденко Андрій, Зінчук Євген, Коновалова Марія, Крівченко Дмитро, Медведєва Дар'я, Медведєва Олександра, Симоненко Анжела, Тимошенко Тарас, Шапар Вікторія та 4 - срібною медаллю "За досягнення у навчанні": Ворона Юлія, Компанієць Дар'я, Норка Яна та Сулима Олександра. 
 Випускники підготували зворушливі слова та пісні своїм класним керівникам Самокиші Д.І. та Кисляк К.В., батькам, усім учителям та рідній школі, із якою попрощалися, як і з дитинством. 


 Директор Наталія Брекало тепло привітала востаннє одинадцятикласників і побажала здійснення мрій у мирній Україні. 
  Ще попереду ЗНО, вступ у ВНЗ – непросте літо, тим паче в такий страшний воєнний час, тож нехай їм, випускникам 2022 року, щастить у навчанні й дорослому житті!

ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар