середа, 8 червня 2022 р.

Персональна виставка юної художниці

 

   7 червня в Лубенській картинній галереї відкрито персональну виставку робіт Софії Кіяшко юної художниці, випускниці початкової школи, майбутньої учениці 5-Б класу Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. З такою подією її привітати прийшли: начальник Управління освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради Полтавської області Мирослав Костенко, голова профспілки працівників освіти, депутат міської ради Людмила Масько, заступник начальника Управління культури і мистецтв Оксана Радченко, колишній учень нашої школи, член Національної спілки художників України Володимир Мірошниченко, заступник директора з навчально-виховної роботи Алла Грибань, учителі, однокласники та батьки.

 Софійка, якій зараз лише 10 років, на презентації розповіла, що розпочала малювати у чотири роки. На виставці вона представила свою колекцію робіт, яка налічує близько сорока картин. Улюблені кольори дівчинки червоний, жовтий, синій та фіолетовий. Тому її роботи виглядають насиченими та яскравими. Найбільше любить малювати море, кораблі, природу та тварин. У майбутньому дівчинка бажає стати художницею.

  Шкільна спільнота пишається, що серед учасників освітнього процесу з’явилася справжня Зіронька – юна художниця. Вчителі, учні та батьки щиро бажають Софійці мирного неба над Україною, натхнення у творчості, наснаги в усіх починаннях, цікавих ідей і успішної передачі свого сприйняття світу в творах образотворчого мистецтва.

Наталія Шарапова, асистент учителя інклюзивного класу

Немає коментарів:

Дописати коментар