пʼятниця, 29 січня 2021 р.

Продукти харчування − наші друзі й вороги

  27 січня учні 6-В класу здійснили подорож до країни Здоров'я, під час якої мали змогу дізнатися про складові компоненти їжі, культуру харчування й традиції української кухні, позитивний вплив корисних продуктів на організм людини. Шестикласники за допомогою гри «Так чи ні» визначали, які страви краще вживати для нормальної життєдіяльності, училися відрізняти корисну їжу від шкідливої. Діти переглянули відео «Вітаміни − друзі людини», говорили про поживні речовини, що необхідні для роботи всіх органів нашого тіла. Юшко Артем ознайомив однокласників із цікавими фактами про їжу. Гуменник Софія розповіла про традиції харчування українців. Карпов Костянтин звернув увагу на дотримання основних правил приготування та споживання страв. У гості до школярів завітали Продукти (Хліб (Карпець Євген), М'ясо (Мироненко Софія), Риба (Степаненко Олена), Крупи (Дорофій Олександра, Лопушинська Аріна, Конько Анастасія), Молоко (Грицай Артем), Овочі (Жураковський Арсен, Симоненко Ярослав, Карпов Євген), Фрукти (Гриценко Тимур, Варвинський Олександр, Ковтун Станіслав)), які розказали присутнім, чому необхідно їх споживати. 








 Класний керівник Москаленко Тетяна Володимирівна наголосила на необхідності гарячого харчування в шкільній їдальні для збереження й зміцнення учнівського здоров’я та недоцільності вживання неякісної та насиченої штучними барвниками їжі. 

Година спілкування «Продукти харчування − наші друзі й вороги» допомогла шестикласникам правильно обирати багаті на поживні речовини страви для забезпечення дитячого гармонійного розвитку. 
Сало Діна, учениця 6-В класу

Немає коментарів:

Дописати коментар