пʼятниця, 9 жовтня 2020 р.

Бібліотека - за чисті землі, повітря, воду, за чисті душу і розум народу

  Людина і природа… Філософи, поети, письменники усіх часів і народів віддали данину цій вічній і актуальній темі. Та ніколи вона не стояла так гостро, як у наші дні, коли загроза екологічної кризи, а може й катастрофи, нависла над людством і проблема екологізації матеріальної і духовної діяльності людини стала життєвою необхідністю. 
 Тому в рамках Місячника шкільних бібліотек бібліотекарі Агеєнко Н. Г. та Кабушка О. М. у фойє школи організували виставку книжок на екологічну тематику «Бібліотека - за чисті землі, повітря, воду, за чисті душу і розум народу», за допомогою якої популяризували дбайливе ставлення до природи, ознайомили учнів школи з природними комплексами та окремими об'єктами природи, які становлять природно-заповідний фонд України. 
                                     
 Діти із задоволенням перегортали сторінки книг, цікавилися рослинами та тваринами «Червоної книги», охороною навколишнього середовища. Переглянувши виставку, юні читачі охоче відвідали шкільну бібліотеку для того, що почитати літературу даної тематики. 


Гринь А. В., педагог-організатор

Немає коментарів:

Дописати коментар