субота, 17 жовтня 2020 р.

«Козацькі забави» п’ятикласників

 Традиційно в переддень Покрови в нашій школі проходять спортивно-розважальні заходи. 13 жовтня учні 5-В класу на чолі з класним керівником Больбот О.М. провели класну годину «Козацькі забави». У формі змагання між командами п’ятикласники, занурившись в історію, отримали можливість розширити знання про запорозьких козаків, їх традиції, побут, звичаї. Діти зайвий раз змогли переконатися, якими мужніми, сміливими, витривалими, веселими були наші предки. Адже козаки боронили рідну землю від поневолювачів і прагнули здобути для українців свободу й власну державу. 
 Це була командна гра, що сприяла вихованню колективізму, взаємовиручки та взаємоповаги. Учасники команд змагалися в конкурсах: «Словесний бій», «Козацьке прізвисько», «Дешифрувальник», «Забави кашоварів», «Потужні легені». Надзвичайно веселим став конкурс «Одягни козака», який достойно витримали Скрипник Богдан, Шуть Денис та Загинайло Артур. Наостанок учні заспівали українську народну пісню «Ой у лузі червона калина».
                                                                                                                 

Це було веселе свято конкурсного характеру, яке сприяло згуртуванню класного колективу. Переможців та переможених на нашому святі не було, адже всі ми отримали безліч позитивних емоцій. 

Больбот О.М., класний керівник 5-В класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар