понеділок, 23 січня 2017 р.

Перша персональна виставка

   20 лютого в Лубенській галереї образотворчого мистецтва відбулося відкриття першої персональної виставки учителя образотворчого мистецтва нашої школи Кошлай Людмили Григорівни. Учні та учителі пішли підтримати свою колегу й учителя. Святково й урочисто було у виставковому залі, лунала жива музика. Запрошені із захопленням розглядали 41 роботу Людмили Григорівни, а також малюнки учнів нашої школи. Тут і натюрморти, і пейзажі, і квіти, і куточки рідного краю, і портрети.
   Відкрив виставку привітанням і побажанням подальшого творчого злету міський голова Олександр Грицаєнко. Він відмітив, що холодного зимового дня її картини несуть тепло і радість. Вітальні слова на адресу молодої художниці прозвучали з вуст колег А. Гончарової-Цівінської, Л. Моравської-Цибалкової, В. Мірошниченка, начальника відділу культури Ю. Литовченка. Усі відзначали позитивну енергетику картин Людмили Григорівни, їх прозорість, витонченість. У подячному слові молода художниця розповіла, що, як змінюється життя навколо, так міняється і її світосприйняття: перші картини написані в яскравих тонах, а останні – світлі, ніби прозорі. Подякувала присутнім за високу оцінку і підтримку в організації першої виставки. 
   Наша школа відома знаковими постатями, які працювали в ній: В.К. Малик, О.І. Хало. Сьогодні ми гордимося молодою колегою, яка, віримо, залишить свій слід в мистецтві на славу рідної землі.











 
 








ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар