середа, 8 квітня 2015 р.

Свято творчості

03 квітня 2015 року в музичній школі проведено традиційне міське свято «Майбутнє твориться сьогодні» - свято вшанування переможців обласних предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т Шевченка, Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика та обласного конкурсу з креслення.
Міський голова Грицаєнко О.П. та начальник управління освіти Костенко М.В. вручили грошові винагороди 24 учням школи – призерам ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін – у номінаціях «Інтелектуальна надія» та «Обдарованість і творчість», 6 учням – призерам ІІ ( обласного ) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН – у номінації «Відкрий світ – відкрий себе», 2 учням – переможцям творчих конкурсів – у номінації «Творча особистість».
У номінаціях «Гордість освіти Посульського краю» та «Професіоналізм і новаторство» грошовими винагородами відзначено 14 педагогів школи, які досягли високих результатів у роботі з обдарованою учнівською молоддю.
У цьому році  в номінації «Ерудит року»   визначено 2 переможців, які вибороли на обласних конкурсах по 3 призових місця. Це Линник К. (11-Б кл.) та Кваша Д. (9-А кл.).  
У номінації «Юний інтелектуал» переможцями стали Лазоренко Я. (7-Б кл.) та Колесник А. (6-В кл.). Цих учнів нагороджено почесними Грамотами.
Тож сподіваємося, що майбутнє країни й нашого міста в надійних руках.
 Заступник директора з НР Самокиша К.Г.





























Немає коментарів:

Дописати коментар