вівторок, 21 квітня 2015 р.

Михайло Мельник привітав юних спортсменів з нагоди відкриття оновленого спортивного залу Лубенської ЗОШ-2

 Шановні друзі!
 Щиросердно вітаю Вас з нагоди відкриття оновленого спортивного залу Лубенської ЗОШ №2. Це непересічна подія в житті не тільки понад тисячі юних спортсменів цього навчального закладу, а й усіх школярів і студентів Посульського краю. Адже ця спортивна арена стане в нагоді тим, хто прагне не тільки добре вчитися, а й постійно фізично розвиватися.
Упевнений, що дорослі разом з дітьми перетворять спортивний зал ЗОШ-2 на справжній фізкультурно-спортивний полігон, де не тільки займатимуться сотні юних атлетів, а й організовуватимуть на його майданчиках найрізноманітніші фізкультурні заходи та спортивні турніри з найулюбленіших видів спорту серед лубенських юнаків і дівчат. Саме тут куватиметься справжня спортивно-олімпійська зміна, якa через кілька років примножуватиме славу та авторитет України у світі.
Не з розповідей і засобів масової інформації достеменно знаю, про справжній спортивно-олімпійський бум на Лубенщині. Нині вся спортивна Україна знає про знаменитий футбольний турнір «Кубок Юність Посулля» та «Олімпійський день у Лубнах», учасником яких мені довелося бути. Це було фахово, цікаво і патріотично! Наш освітянський Спорткомітет підтримує такі починання. Тому пропонуємо разом у рамках подібних заходів організувати ще один турнір – волейбольний ‑ з чудовою назвою «Посуляночка». І частину волейбольних перегонів провести на майданчику спортивної зали другої школи. Це буде нашим спільним внеском у розбудову вітчизняного фізкультурно-спортивного руху та обороноздатність рідної Вітчизни. Адже зараз, як ніколи, нам потрібні сильні, витривалі, спритні, мужні і патріотично налаштовані захисники рідної землі від путінсько-фашистської Росії.
Зичу усім Вам, дорогі мої лубенці, міцного здоров’я, сімейного затишку, успіхів у навчанні та на спортивних майданчиках!

 З повагою,
Михайло Мельник,
голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, перший віце-президент Спортивної студентської спілки України, член Національного олімпійського комітету, суддя Міжнародної категорії з волейболу.
Прес-служба Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.





Немає коментарів:

Дописати коментар