неділя, 22 квітня 2012 р.

МАН


Нещодавно учні нашої школи Анастасія Радченко (11-В) та Максим Форманчук    (11-А) стали переможцями на конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН України.
       У секція «історичне краєзнавство» Анастасія  Радченко з роботою «Особливості підпільної боротьби на Лубенщині 1941 -1943 років» (керівник О.М. Карпенко) зайняла ІІ місце. Учениця   висвітлила боротьбу населення Лубенщини проти окупаційного режиму. Дівчина вела листування з останнім 87-річним членом підпільної організації, який зараз мешкає в Естонії. Робота не залишила членів журі байдужими.
    У секції «археологія» Максим Форманчук  зайняв почесне       І місце, представивши роботу «Гнат Якович Стелецький – визначний спалеоархеолог», в  якій надав докладну інформацію про життя й науково-дослідницьку діяльність Г.Я. Стелецького, нашого земляка.   Максим, як переможець, з метою підготовки до ІІІ етапу МАН  з 16 по 20 березня побував  у навчально-оздоровчому комплексі «Ерудит», що розташований на річці Псел, неподалік від Кременчука. Зараз хлопець готується до Всеукраїнського етапу конкурсу МАН України. Бажаємо тобі успіхів, Максиме!
Марина Скороход, 11-А

Немає коментарів:

Дописати коментар