неділя, 22 квітня 2012 р.

Декада з англійської мови



З 30 січня  по 10 лютого під гаслом: “Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина” проведено декаду з англійської мови. Учні з інтересом брали участь у різних  конкурсах та заходах.
Для першокласників організовано конкурс-змагання Цифри. Другокласників порадувало чудове свято ABC Holiday, підготовлене  6 – Б класом. Учні третіх класів  здійснили заочну відеоподорож до Лондона, а також взяли участь у конкурсі Poem Day, де найкращими були Антоніна Марченко та Олександр Чухно з 3 – А.
Акторською майстерністю відзначилися 4 – ті класи, які на святі “Play Party”  інсценізували казки англійською мовою. У виконанні школярів 4 – А класу глядачам показано казку Теремок, 4 – Б - Ріпку, а 4 – В - Вовк та кошенята”.
Серед п’ятикласників був проведений конкурс “Do you Know English grammar”(“Чи знаєш ти англійську граматику?”). Діти виявили неабияку кмітливість та хороші знання. Найкращими знавцями граматики визнано  учнів 5 – Г класу.   5 – Б клас посів ІІ місце, 5 – А та 5 – В класи – ІІІ місце.
У конкурсі “Who knows English best of all?” переміг 6 – Б клас. Аліна Кириліченко та Денис Кваша з 6 – А  стали переможцями поетичного конкурсу.
 В інтелектуальній грі “Найрозумніший” серед учнів 10-х класів перше місце зайняла Ольга Беспалова (10-А), яка відповіла на найбільшу кількість запитань з різних сфер життя.
Школярі 7-х та 11-х  класів відстоювали власні проекти про улюблені фільми та захист довкілля .Багато цікавих творчих робіт учнів 3-11 класів було представлено на виставці газет, вітальних листівок,запрошень, проектів та учнівських портфоліо.
Організували та провели свято  вчителі англійської мови Дендеберя В.І., Перепічай Н.А., Свєтлова  Н .А  та       Денисенко Н.А.
Незабутні враження  та позитивні  емоції від побаченого сприяли  підвищенню інтересу  до вивчення англійської мови .
Юлія Павленко, 10-Б.

Немає коментарів:

Дописати коментар