пʼятниця, 31 липня 2020 р.

Випуск -2020

  Ось і настав для одинадцятикласників найочікуваніший день – день вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту. Занадто вже непередбачуваним і непростим видався цей рік для усіх, але труднощі лишилися позаду і 47 (найбільше в місті!) випускників отримали сьогодні свій такий важливий документ. Цього року школа має 10 учнів, які за особливі заслуги в навчанні на загальноміському заході у «Київській Русі» були нагороджені медалями. Золото отримали Колесник Анна, Косенко Інна, Курило Антон, Ходоровська Катерина, Швидкий Олександр, срібло – Ворона Анастасія, Ковальська Карина, Марченко Антоніна, Медвідь Роман.

Пізніше на подвір’ї школи директор Володимир Миколайович тепло привітав усіх випускників зі святом, назвавши топ-5 найкращих учнів за результатами здачі ЗНО 2020 року: Ковальську Карину, Курила Антона, Колесник Анну  та Швидкого Олександра.   Заступник директора Самокиша К.Г. ознайомила присутніх із наказом про випуск учнів 2020 року. 















Теплі слова подяки пролунали про кожного випускника під час вручення свідоцтв, а потім Аношкіна Інна, Орленко Арсен та Пилипенко Анна разом з усіма виконали пісню «Школа». І ось такі відомі звуки вальсу полинули шкільним подвір’ям: пари закружляли, прощаючись зі своїм дитинством. У добру путь вам, юне покоління! 

















ЗД з ВР Огарьова Л.М.

1 коментар:

  1. Дуже вподобав перше з 15 фото у статті, оскільки можна добраче розлгянути такого гарного хлопчину, ще й медаліст, краса!

    ВідповістиВидалити