вівторок, 19 травня 2020 р.

Вибір підручників 7 клас

Витяг
з протоколу  № 3   педагогічної ради школи
Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2
Лубенської міської ради
від 6 квітня 2020 р.
Про схвалення обраних педагогами
проектів підручників  для учнів 7-х класів
 Слухали :
1. Бібліотекаря школи Кабушку О. М., яка ознайомила педагогічний колектив з переліком проектів  підручників для учнів 7-х класів  відповідно до Порядку про конкурсний відбір проектів підручників для 7 класів закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 17 липня  2019 року № 1002  та зареєстрованого в Міністерстві юстиції  України 12 серпня 2019 року за № 902/33873,на виконання  наказів Міністерства освіти і науки України від 07 листопада 2019 року № 1409 «Про проведення конкурсного відбору проектів підручників для 7 класу закладів загальної середньої освіти».  
2. Заступника директора з навчально-виховної роботи Самокишу К.Г., яка ознайомила присутніх з переліком проектів підручників для учнів 7-х класів, який було обрано й схвалено на засіданнях шкільних методоб`єднань учителів , а саме:
1.      «Історія України» підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти   (авт. Дрібниця В. О., Щупак І. Я, Бурлака О. В., Піскарьова І. О.).
2.      «Всесвітня історія» підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти  (авт. Щупак І. Я., Бурлака О. В., Піскарьова І. О.)
3.      «Інформатика» підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти   (авт. Ривкінд Й. Я., Лисенко Т. І., Чернікова Л. А., Шакотько В. В.)
У зв’язку з тим, що контингент учнів 6-х класів у 2021-2022  складатиме  125 осіб , педагогічна рада прийняла рішення замовити  підручники з урахуванням перспективної кількості дітей.
Вибір альтернативних підручників представлено у додатку -  результати вибору.
Ухвалили:
1.Схвалити  вибраний перелік проектів підручників для учнів 7-х класів.
2.Відповідальність за обрання проектів підручників для учнів 7-х класів покласти на таких учителів:
1.«Історія України» - вчитель історії Ковалевич О.М.
 2. «Всесвітня історія» - вчитель історії Ковалевич О.М.
3. «Інформатика» - вчитель Семенова І. В.
                   «За» - 59   «Проти» - 0  «Утрималися» - 0

 Голова  педагогічної ради                      Дем`янець В. М.

Секретар                                                   Оліфіренко А.Г.



Немає коментарів:

Дописати коментар