пʼятниця, 23 серпня 2019 р.

Свято рідної країни

  Сучасна школа активно виховує учня з активною життєвою позицією, справжнього патріота України. Тому, незважаючи на канікули, завжди активно долучається до підготовки та проведення найважливіших державних свят – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності. 23 серпня колектив школи взяв участь у мітингу з нагоди Дня державного Прапора, тим паче, що честь підняти його біля приміщення Лубенської міської ради було надано учениці 11-А класу нашої школи Боднарук Ірині. 










 Учні 9-х класів із великим задоволенням долучилися до велопробігу у вишиванках, який розпочався від знаку «Україна незалежна», пройшов через місто проспектом Володимирським та закінчився у сквері Т. Шевченка покладанням квітів до пам’ятника великого Кобзаря. 











 Учні 10-х класів долучилися до заходів вшанування усіх загиблих за волю та незалежність рідної країни на території Дитячого парку ім. О. Донченка і виклали свічками тризуб.

 24 серпня в Центральному парку відбувся фестиваль вишиванок: необхідно було презентувати вишиванку ручної роботи. Нашу школу представляли учні 11-х класів Голяка Віталій та Панова Марія. Віталій демонстрував традиційну чоловічу сорочку, вишиту бабусею чорними, червоними та жовтими кольорами традиційним геометричним орнаментом. Марія була в сорочці нашого регіону: білим по білому та сірим по білому, з вирізуванням. 









Вишиванки не втрачають своєї актуальності в наш технічний час: вони вишукані й доречні в будень і свято, їх люблять і бережуть. 
ЗД з ВР Огарьова Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар