середа, 9 грудня 2015 р.

Патріотизм – змолоду

  Військово - патріотичне виховання займає провідне місце в вихованні дітей в час, коли в державі йде війна. В ЗОШ № 2 розуміють це діти й учителі. І в силу своїх можливостей допомагають армії. В школі розпочато збір і виготовлення подарунків до Дня Cвятого Миколая. Будуть тут і теплі шкарпетки, іграшки, й листівки зі щирими побажаннями. На 700 гр., зароблених на благодійному ярмарку, закупили ліки і передали через Клюшника О.В., учасника АТО, на передову. До Дня Збройних сил в навчальному закладі виготовлено стенд «Герої України – воїни АТО». Молодь повинна знати своїх героїв, які в скрутний час стали на захист нашої рідної України, за наше мирне життя. Активно включилася в підготовку і оформлення стенда Дендеберя Ольга, учениця 10-А класу.

  До Дня Збройних сил України проведені змагання з кульової стрільби серед навчальних закладів міста в клубі ТСО м. Лубни. Участь взяли 12 команд. Нашу школу представляла команда у складі: Поздняков В., Зіненко О., Андрущенко Є., Маслій В. Точилася боротьба за кожне вибите очко. Лідерами змагань стала команда ЗОШ № 2 (військовий керівник - Химич П. С.) та команда лісотехнічного коледжу, набравши по 173 очка.
   Молодь міста отримала досвід в командних змаганнях, зуміла проявити силу свого характеру, волю до перемоги. Така молодь не підведе у важкій ситуації та зможе захистити себе, свою сім’ю, Батьківщину, а Збройні сили України отримають гідне поповнення.

                                Химич П.С., учитель Захисту Вітчизни

Немає коментарів:

Дописати коментар