вівторок, 25 листопада 2014 р.

Осінній бал

Осінь нам дарує радість і спокій
І чарівних квітів розмаїть.
Осінь – це пора прекрасних років,
Коли в повну силу треба жить!
 Осінь... Золота пораСкільки  приємного, таємничого, цікавого вона несе з собою. Недарма про неї так багато написано віршів, пісень, оповідань
      Саме такій осені: мрійливій і розкішній, щедрій і журливій -  був присвячений осінній бал, який пройшов 20 листопада в стінах нашої школи. Осінній бал - це конкурс краси, конкурс талантів, фантазії,  конкурс пісні та танцю, вечір ігор та  розваг. А жоден бал не обходиться без Короля та Королеви. Їх  обрали серед чотирьох пар конкурсантів з 10-11 класів, а допомогло це зробити журі. Оцінювалися  інтелект, спритність, акторські здібності, вишуканість, фантазія, також уміння учасників танцювати.  
      Змагання розпочалося зі знайомства з кожною парою. Усі учасники відповідально поставились до домашніх завдань, тому  яскравими і оригінальними були виступи конкурсантів. Пари змагалися в  інтелектуальному конкурсі, де за хвилину потрібно було дати відповіді на запропоновані ситуації. Показували  свої танцювальні здібності та майстерність у зав’язуванні краваток та пришиванні гудзиків.

     Підрахунком балів, зароблених кожною  парою учасників, журі визначило Королеву та Короля балу. Ними стали учні 11-Б класу – Прокопенко Карина та Луценко Владислав. Програма свята була надзвичайно цікавою і  різноманітною. І учасники, і вболівальники, ічлени  журі  отримали великий заряд гарного настрою та  позитивних емоцій. 



















.


















Немає коментарів:

Дописати коментар