понеділок, 3 грудня 2012 р.

Свято казки

У казці все справжнісіньке буває,
Усе живе, все мислить, розмовляє.
В ній мудрість є, вона навчає жить,
То як же людям казку не любить?

   Загадковий і чарівний світ казки! Тут переплелись мрії і фантазії, правда і вигадка. Тут все можливо! Можна зустрітись з ким завгодно, і все добре закінчиться Світ казки дивовижний і надзвичайний. Він дає простір для мрії і фантазії.
   Казка — це особливий дитячий світ, де діти почувають себе господарями, вони там знають усі шляхи, все доступне для їхнього розуміння, рідні і близькі всі герої. У цій незвичайній країні діти вчаться і виховують у собі доброту, співчуття, вміння співпереживати, допомагати, радіти і журитись за інших, вони стають добрішими, бо бачать, що зло засуджується, а перемагає добро. То чого ж їм робити зло? А ще у казці можна помріяти про все на світі, можна залетіти на далекі зорі, які приваблюють, кличуть, можна уявити і побачити інше життя, щось таке цікаве, чого ще ніхто у світі не бачив. Бо ж на те вона і казка — у ній все можливо.


   29.11.2012 року учні 2-х класів продемонстрували свої акторські здібності, взявши участь у Святі казки. Глядачі з захопленням спостерігали за грою маленьких акторів, які показали казку «Вовк і семеро козенят».








Немає коментарів:

Дописати коментар