вівторок, 13 лютого 2024 р.

Ліричне рандеву

    13 лютого Лубенська міська бібліотека для дорослих імені Володимира Леонтовича пригостила своїх відвідувачів невимушеним ліричним рандеву. У цьому заході взяли участь учні 11-В класу (класний керівник Силаєва М.Д.) Академічного ліцею імені братів Шеметів. Вони насолодилися розповідями про кохання, яке "водить сонце і світила", яке розпалює серця та робить нас толерантними, палкими та пристрасними, незалежно від віку, статусу, смаків чи уподобань, та спонукає до найнепередбачуваніших вчинків!
    Разом із працівниками бібліотеки, гості заходу переглянули життєві історії видатних особистостей, таких як Богдан Хмельницький, Леся Українка, Ольга Кобилянська, Павло Тичина, Василь Стус та Василь Симоненко.
 Ліричне рандеву було прикрашено документальними відеороликами та віршами про кохання. Найцікавішим елементом заходу стали виступи керівників гуртків Центру дитячої та юнацької творчості - Наталії Ковп та Ісуса Чорнія.

 Вони подарували уривок з новели О.Генрі "Дари волхвів". Учасниця гуртка "Vmart" Антоніна Коваленко виразно читала вірші. 
Також на заході була представлена авторська пісня про кохання на слова відомої поетеси та прозаїка Раїси Плотнікової.
 Неабияким доповненням до зустрічі стала книжкова виставка під назвою "Світле почуття любові".
Отже, нехай в серцях кожного завжди горить світле вогнище кохання! З Днем закоханих!
Неля ВОДОЛАЗСЬКА

Немає коментарів:

Дописати коментар