четвер, 15 лютого 2024 р.

Екскурсія шестикласників до Лубенського районного відділу поліції

Якщо трапилась біда,
Наберіть скоріш 102.
Враз поліція примчить,
Допоможе, захистить!

 Професія поліцейський — це одна з найбільш важливих, відповідальних і навіть небезпечних професій у світі. Представники цієї професії стежать за порядком на вулицях, патрулюючи територію й затримуючи людей, які порушують закон, виїжджають на місця злочинів.
 Аби школярі ближче познайомилися з професію правоохоронців, 14 лютого 2024 року для учнів 6-Б класу Академічного ліцею імені братів Шеметів було організовано екскурсію до Лубенського відділу поліції ГУНП в Полтавській області. 

Дітей зустріла інспекторка із комунікації Лубенського районного відділу поліції Юлія Кваша, яка познайомила школярів з нелегкою й дуже відповідальною роботою поліцейських. 
Під час екскурсії діти ознайомилися із сьогоденням відділу поліції, з організацією роботи, на власні очі побачили, у яких умовах працюють поліцейські. 
Також учням показали штафмайданчик, де знаходяться автомобілі та велосипеди після аварій. Діти з цікавістю розглядали амуніцію та спецзасоби.
 Школярі були в захваті й приємно враженні гостинністю правоохоронців.

 Проведення таких екскурсій – надзвичайно позитивна та корисна практика, яку необхідно продовжувати і надалі. Ці заходи розвивають почуття особистої відповідальності, формують рівень довіри дітей до працівників поліції.

Немає коментарів:

Дописати коментар