пʼятниця, 9 лютого 2024 р.

Сходинки енергозбереження

    У п'ятницю 9 лютого учні 6-А класу провели захопливу та навчальну вікторину "Сходинки енергозбереження". Цей захід відбувся у формі цікавого та пізнавального заходу, що мав на меті підвищити усвідомлення учнів щодо важливості енергозбереження та ефективного використання електроенергії в повсякденному житті.

    Під час вікторини діти обговорили та перерахували прилади, які використовують електрику в їхніх домівках. Зважаючи на те, що деякі з них працюють лише періодично, зробили висновок про необхідність вимикати їх, коли не використовуються. Це дозволить нам економити електроенергію та зменшувати негативний вплив на довкілля.
    Крім того, учні підготували пам'ятку "Як потрібно правильно берегти електроенергію", яка містить корисні поради щодо ефективного використання електричних приладів у повсякденному житті. Ця пам'ятка є нашим спільним зобов'язанням підтримувати енергозбереження та берегти ресурси для майбутніх поколінь.
    Нехай цей захід стане поштовхом для учнів та їхніх сімей усвідомити важливість раціонального використання енергії та долучитися до спільної мети - збереження планети для майбутніх поколінь.
Світлана Кривуненко, класний керівник 6-А

Немає коментарів:

Дописати коментар