четвер, 30 листопада 2023 р.

Турнір юних науковців

 30 листопада відбувся Всеукраїнський основний відбірковий інтернет- турнір із природничих дисциплін (біологія, хімія, фізика, географія, астрономія). Метою проведення Турніру є виявлення, розвиток і підтримка обдарованих дітей, підвищення інтересу учнів до поглибленого вивчення природничих дисциплін; залучення учнів середнього та старшого шкільного віку до науково-дослідницької діяльності в гуртках і секціях наукових відділень Малої академії наук України (далі - МАНУ).
 У цьому конкурсі взяла участь команда «Біологічна катастрофа», яка складалась із юних науковців: Васільєвої Марії(11-А), Байбарак Вероніки (11-Г), Граудул Вероніки (11-Г), Семенової Ярослави (10-Б), Іваненко Богдана (10-Б), Назаренко Валерії (10-В. 
 Керівником команди став учитель біології Білан Руслан Олексійович.
 Під час виконання завдань учасники розподілилися за предметами, оскільки завдання були з хімії, фізики, географії, біології та астрономії. 
Тепер чекаємо на результати цього туру, оскільки після нього буде фінальний, у який проходять лише три команди із 58. Віримо у свою перемогу!
Васільєва Марія, 11-А клас

Немає коментарів:

Дописати коментар