пʼятниця, 17 листопада 2023 р.

Єдиний національний урок «Безпечна дорога додому».

  17 листопада в рамках Тижня безпеки дорожнього руху для учнів 3-В класу проведений Єдиний національний урок «Безпечна дорога додому».
   Школярі пригадували й поглиблювали знання про призначення світлофорів, правила поведінки на вулицях, правила поведінки пішоходів та пасажирів під час користування громадським транспортом, дотримання правил дорожнього руху велосипедистами, скутеристами, використання світловідбиваючих елементів у темний час доби. Вчилися практично визначати безпечні місця переходу вулиці на шляху додому.
 На уроці третьокласники розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відео, повторювали правила надання першої медичної допомоги, повторили правила переходу дороги біля закладу.
 Учні 3-В класу активно взяли участь в інтенсиві до Тижня безпеки дорожнього руху "Наш друг - дорожній рух" на освітній платформі ВСЕОСВІТА, успішно впоралися із тестовими завданнями та отримали сертифікати.
 Під час рефлексії учні зробили висновок, що дотримання елементарних правил безпеки на дорозі допоможе зберегти життя, а отримані знання та навички попередять нещасні випадки на дорогах в майбутньому.
Пам’ятаємо, наше здоров’я – це наша відповідальність!

Класний керівник Тетяна КРІСТІЯН

Немає коментарів:

Дописати коментар