понеділок, 30 жовтня 2023 р.

Happy Halloween

    Хелловін — одне з найпопулярніших свят в США, Канаді, Великій Британії та Ірландії. Воно не є державним, але дуже поширене серед населення. Саме у цей день прийнято перевдягатися в різноманітні костюми, які символізують "нечисту силу", та ходити по сусідам зі словами "Trick or treat" ("Цукерки або смерть").
    Завдяки впливу американської культури у багатьох країнах Європи також відзначають День всіх святих, прикрашаючи до свята домівки гарбузами та різноманітними тематичними прикрасами, а також влаштовуючи вечірки. З кожним роком це свято набуває популярності і в Україні.
    В останній тиждень першої чверті у нашому ліцеї відбулися цікаві та надзвичайно веселі заходи до Хелловіну.
  Учні 5-7 класів з учителем мистецтва Марією Голояд проходили тематичний квест та виготовляли поробки, які було використано для фотозони в холі нашого ліцею.
 Всі бажаючі мали змогу зробити креативні фото на згадку.
    Вебквест – це новітня форма навчання учнів із залученням інтернет-технологій, яка урізноманітнює освітній процес. На уроках англійської мови (учитель Анна Гринь) учні 6-х класів проходити онлайн-квест, під час якого дізналися деталі святкування Хелловін. 
 Побути героями та врятувати світ від зомбі спробували учні 8-х класів (учитель Анна Гринь).
    Діти 5-В класу з учителями англійської мови Вікторією Омельченко й Анною Гринь та студентками-практикантками Анастасією Вороною та Аліною Самойленко мали змогу перевтілитися у різних героїв та пройти станції хелловінського квесту. 
За виконані завдання діти отримували солодощі.
    Тож напередодні канікул діти зарядилися енергією свята, та гарним настроєм, а вчителі отримали задоволення від сяючих очей, щирих посмішок та захвату дітей.

Учитель англійської мови  Анна Гринь

Немає коментарів:

Дописати коментар