неділя, 15 жовтня 2023 р.

Уроки доброти

 Виховання доброти і відповідального ставлення до усього живого - це одне з щонайперших завдань педагогіки. Виховання гуманного ставлення до тварин є важливою складовою етичного, культурного та екологічного виховання молоді.
 Педагоги нашої школи із задоволенням відгукнулися на ідею проведення уроків доброти. Відповідно до вікової категорії для учнів упродовж тижня проведено 6 уроків доброти на різноманітні теми, а саме : "Друзі наші менші"," У світі тварин”,
"Бути на землі людиною". 
Проведена серія "уроків доброти" та фотоквест "Мій домашній улюбленець", під час яких учні мали змогу переглянути мультфільми, згадати про особливості догляду за тваринами, “вислухали” прохання братів наших менших, пригадали правила поведінки з безпритульними собаками та котами.
Діти взяли участь у IV Міжнародному уроці доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин", долучилися до участі в заході благодійної організації "Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам" та відвідали притулок " Право на життя" який знаходиться в нашому місті.

Немає коментарів:

Дописати коментар