четвер, 21 вересня 2023 р.

Мир усередині нас

У кожного, ким би він не був, 
чим би він не займався,
 є один борг, який потребує самовідданого
 й вірного служіння: захищати мир.

 З метою довести учням  необхідність збереження миру в усьому світі,   формувати  відчуття приналежності до України – мирної нації, усвідомлення вартості людського життя; виховувати почуття патріотизму та  ціннісного ставлення до оточуючих в 10-Б класним керівником Семеновою І.В. було проведено інформаційну годину "Мир усередині нас".

Ліцеїсти спробували скласти своєрідну хрестоматію Миру, написавши на фігурках голубів, за яких умов, на їхню думку, у світі назавжди запанує мир.  
За допомогою вправи "Хвилина вільних думок" кожен зміг висловити своє бачення миру, а вправа «Учимося креативно мислити» допомогла зрозуміти,  що б не сталося, які проблеми б не виникли, усе можна вирішити мирним шляхом.
Ми      -  майбутнє  нації, ми  чітко розуміємо, що мир - це не просто відсутність війни, це стан, в якому кожна людина може відчути себе безпечною та захищеною. Це виклик для кожного з нас. 
  Нехай мир стане нашим одвічним супутником у житті, наповнить серця любов'ю, гармонією  та розумінням. А кожен новий ранок принесе нам  лише натхнення для створення світу, де мир панує завжди.
Ярослава Семенова, учениця 10-Б

Немає коментарів:

Дописати коментар