Чи існують люди, байдужі до запаху свіжої, ще гарячої
випічки? Кожен з дитинства пам’ятає смак теплої хлібної м’якушки і хрускіт
скоринки. Але не всі знають, що приготування хліба - довгий і трудомісткий процес.
Як народжується хліб сьогодні? Відповідь
на це запитання учні 1-Г класу пішли шукати на Лубенський хлібзавод.
Зустріла нас і провела змістовну
екскурсію приємна та мила Олена Володимирівна Матвієнко, яка є начальником
виробничо-технологічної лабораторії. Діти побачили обладнання, яке дозволяє
виготовляти хліб практично без торкання людських рук, дізналися все про
фахівців, які вкладають тепло душі та серця в цю смачну продукцію, простежили за
процесом виготовлення хлібобулочних виробів: від змішування тіста і надання
йому форми до отримання вже готової свіжої випічки.
На
добру згадку про екскурсію учні отримали смачні гостинці, а повертаючись до школи,
посмакували смачнющим свіжоспеченим хлібом.
Класовод 1-Г класу Смаль І.Ю.
Немає коментарів:
Дописати коментар