Чи існують люди, байдужі до запаху свіжої, ще гарячої випічки?
Кожен з дитинства пам’ятає смак теплої хлібної м’якушки і хрускіт скоринки. Але не всі знають, що приготування хліба - довгий і трудомісткий процес.
Як народжується хліб сьогодні? Відповідь на це запитання учні 2-А класу 25 травня пішли шукати на Лубенський хлібозавод.
Діти побачили обладнання, яке дозволяє виготовляти хліб практично без торкання людських рук, дізналися все про фахівців, які вкладають тепло душі та серця в цю смачну продукцію, простежили за процесом виготовлення хлібобулочних виробів: від змішування тіста і надання йому форми до отримання вже готової свіжої випічки.
На добру згадку про екскурсію учні отримали смачні гостинці, а повертаючись до школи, посмакували смачнющим свіжоспеченим хлібом.
Немає коментарів:
Дописати коментар