Щоб росли ви дужими,
Не будьте до себе байдужими.
Здоров’я своє бережіть
І з вітамінами дружіть
24 вересня у 2-х класах проведені заходи, метою яких було поглиблення знань учнів з основних правил здорового харчування та приготування їжі, формування поняття про поживні речовини (білки, жири, вуглеводи), вітаміни та мікроелементи, що входять до складу продуктів та ознайомлення з класифікацією продуктів харчування рослинного та тваринного походження.
Учні засвоювали навички культури і гігієни правильного харчування, бережливого ставлення до свого здоров’я. Зокрема, дізналися, що фрукти, з'їдені в кінці щільного обіду або вечері, занадто довго перетравлюються і втрачають всі корисні речовини. Краще балувати себе яблуком, апельсином або бананом між прийомами їжі або прямо перед їжею.
Діти відгадували загадки, малювали овочі і фрукти, класифікували продукти харчування, визначали їх користь, переглядали відеосюжети.
А наостанок, поласували корисними дарами осені.
Класовод 2-А класу Степура Т.А.
Немає коментарів:
Дописати коментар